Beurs & Standcatering

Neemt u deel aan beurzen in binnen- en/of buitenland? Striethouldt Catering verzorgt een professionele invulling en uitvoering van alle cateringactiviteiten, die ten goede komen aan de uitstraling van uw stand op de beurs.

Wij verzekeren u dat onze inzet tijdens een beurs van toegevoegde waarde zal zijn. Uw uitgangspunt en doelstelling is onze missie!

In een oriënterend gesprek brengen we al uw cateringwensen in kaart om deze vervolgens te vertalen naar een geschikt standcatering-concept.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Verzorging van food & drinks
Bijzondere standactiviteiten zoals: show-cooking, cocktailbar, koffieconcepten, live entertainment
Inzet gastvrouwen, hostesses, cateringmedewerkers en chef-koks
Maaltijden voor uw standbemanning
Horeca-inrichting en cateringmaterialen
Alle benodigde stroom- en wateraansluitingen
Transport en (gekoeld) opslag

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen, maakt u dan gerust eens een afspraak!

Contactgegevens

Tel: 0593 - 33 31 32
Mobiel: 06 - 10 90 79 54
E-mail: info@cateringuitdrenthe.nl


Impressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen