Drinks & Medewerkers


Koffie, thee en zoetigheden


Consumpties per glas


Medewerker(s) per uur inzetbaar


All-in vrij drinken arrangement

Het arrangement is op basis van vier uur onbeperkt drinken van koffie, fris, wijn, bier en berenburg. Wilt u sterkere dranken dan wordt dit apart in rekening gebracht. Mocht u het arrangement willen verlengen dan berekenen wij 7,50 per persoon per uur. De prijs is inclusief glaswerk, bier tap en een koeling voor de frisdranken.


BIER EN TAP per fust

Voor de op- en afbouw berekenen wij 16,25 per half uur, facturatie geschiedt op basis van nacalculatie, van aanvang tot vertrek.


Benodigdheden Verhuur

In combinatie met uw catering zijn er tal van benodigdheden te bestellen van eenvoudig tot zeer luxe, van sober tot modern, van bruine tinten tot aan feestelijke kleuren. Wij maken graag een offerte op maat.

Contactgegevens

Tel: 0593 - 33 31 32
Mobiel: 06 - 10 90 79 54
E-mail: info@cateringuitdrenthe.nl


Wat u ook kiest, wij gaan uiterst professioneel te werk met liefde voor ons vak! Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Of bel 0593 - 33 31 32. Wij staan u graag te woord.


Bekijk hier de prijzenImpressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen