<

EVENT FESTIVAL CATERING

Met uw wensen als uitgangspunt cateren wij uw evenement. Van foodtrucks tot uniformiteit met pagodes, van mobiele snackwagens tot een complete foodline-up met een diversiteit aan waanzinnig lekkere specialiteiten. Liever zelf de drinks in handen houden? Kies dan alleen voor onze food concepten, die wij graag in overleg met u samenstellen. Wij verzorgen catering die aansluit op uw evenement en selecteren de best passende concepten, of het nu gaat om een dorpsfeest of een grootschalig evenement en of festival, we verzorgen het allemaal.

Drinks

Wij kunnen op verschillende manieren warme en koude dranken serveren. Van koffie specials tot een goed glas wijn, van getapt bier tot petfles fris. Met een uitstraling van pagodes, tapwagens, piaggio’s en/of losse ready to drink locaties.

Specialiteiten bar

Een extra beleving creëren kan met onze specialiteiten bar. Met een ruime keuze aan cocktails, mixdranken, shotjes en home made lemonade’s zijn uw gasten blij verrast. Maar natuurlijk ook Prosecco of Champagne in exclusieve flûtes behoort tot de mogelijkheden. Wij serveren zowel alcohol houdende- als alcoholvrije drankjes. Uw bedrijfskleuren terug zien in een cocktail of de specialiteiten bar te voorzien van uw naam of logo? Wellicht is dit mogelijk en geeft u uw feest net dat extra feestgevoel.

Feesttent

Wij verzorgen op diverse manieren de catering rondom een feesttent. Van alleen een snackwagen tot aan drank voorziening en complete inrichting van de tent. Van trust bar tot uitgifte buffetten, van muntunit tot toiletten, van licht tot geluid, van vakbekwaam en enthousiaste bar medewerkers tot toiletdames, niks is ons te gek en denken graag met u mee voor een geslaagd feest.

FOOD FESTIVAL OP LOCATIE

Met de Strietfoodtrucks in combinatie met ons groot netwerk aan foodtruckers, kunnen wij bij u op locatie een foodtruck festival organiseren. Van bijpassende bar tot DJ Vinyl, van verlichting tot terras eigenlijk alles wat daarbij hoort kunnen wij regelen.

STRIETFEESTEN

Heeft u de perfecte locatie voor een TentFeest? Ons team regelt alles van begin tot eind: van stretchtent, aluhal, spantent, spiegeltent of bijvoorbeeld een vip paviljoen. Met sfeervolle aankleding, een enthousiast team op locatie, entertainment, nutsvoorzieningen, het bouwen van bar, mobiele keukens, pop-up restaurants met mooi gedekte tafels of een parade van food trucks plaatsen, behoort tot onze mogelijkheden. Kortom wij nemen u desgewenst de volledige organisatie uit handen van concept tot draaiboek, van poster tot aan ticketverkoop, van promotie tot aan fotograaf en laten niks aan het toeval over, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

VIP CATERING

Uw bijzondere genodigden zullen niets tekort komen. Van begin tot eind verzorgen wij alle aspecten zoals culinaire heerlijkheden, drankjes, decoratie, meubilair, tent, licht, geluid, entertainment alles aangesloten op uw wensen.

Crew Catering

Elke dag kan Striethouldt Catering ontbijt, lunch of diner verzorgen voor de crew en vrijwilligers, met een combinatie van gevarieerd, lekker, voedzaam en gezond eten. Voedzaam voor wie moet presteren, prettig geprijsd voor wie moet betalen. Met een kwaliteit zoals het hoort!


Impressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen