Locatie Staatsbos

Uw feest vieren op een unieke locatie midden in het Staatsbos van Borger-Odoorn? Met heerlijke, natuurlijke hapjes en een goed glas?
Dat kan samen met Striethouldt en Vlintenholt in Odoorn. Bij goed weer deels buiten rondom kampvuur en vuurkorven en deels binnen in het loghouse of in een authentieke spiegeltent? Wij kunnen u het bieden en maken feesten voor u waar natuur, cultuur en sfeer bij elkaar komen.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos!


PROEF DE NATUUR MET WILD


WINTERS PREUVENEMENT IN DRENTHE

Contactgegevens

Tel: 0593 - 33 31 32
Mobiel: 06 - 10 90 79 54
E-mail: info@cateringuitdrenthe.nl


Impressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een jaarlijks muziekfestival met 15.000 bezoekers in Emmen. Het festival beschikt over 3 podia. Op het hoofdpodium spelen originele bands uit de jaren 70, 80 en 90. Op de Nederpopstage spelen originele Nederlandse bands uit de jaren 70, 80 en 90 en er is een Discotent met DJ’s. Striethouldt Catering verzorgde diverse food concepten op het festivalterrein en liet 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Beesd

De Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt

Beesd

Vijf dagen lang kon men genieten van het heerlijke buitenleven. Slenteren langs de ruim 160 stands met lekkernijen, kleding en accessoires, tuinartikelen, brocante en nog veel meer. Diverse workshops en een spectaculair demonstratieprogramma maakten een dagje fairbezoek tot een lekker landelijke dag uit. Striethouldt Catering verzorgde lekkere pasta met verse schepzalm, ambachtelijk broodjes beenham, pasta uit de grote grana padano.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Op 3 en 4 juni 2016 vond het Holland International Blues Festival plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers konden gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement die al voor de volgende vier jaar zijn gegarandeerd met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering had de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer…

Offerte Aanvragen