Over ons

Wij ervaren ons vak als onze hobby en dat is een groot voordeel! Op 14 jarige leeftijd zijn wij begonnen met werken in de horeca en zijn thuis in veel sectoren zoals hotel, cafetaria, restaurant, café, disco, catering en dat is prettig voor u want wij weten waar u het over heeft!

- Lorenz & Mariëlle Striethouldt, eigenaren Striethouldt Catering

Wij zijn Lorenz en Marielle Striethouldt en runnen samen het bedrijf Striethouldt Catering, gevestigd in Westerbork. Sinds 1992 is ons bedrijf actief in binnen- en buitenland. Ooit begonnen wij met de verkoop van oliebollen en verse bruine bonen met spek vanuit een mobiele wagen.

Nu zijn wij uitgegroeid tot een full service cateraar, die voor veel opdrachtgevers de catering hebben verzorgd. Wij hebben ruimschoots ervaring als het gaat om food & drinks tijdens evenementen, beurzen en party’s.

Wij onderscheiden ons door elke uitdaging aan te gaan en kunnen u tal van mogelijkheden bieden. Ons uitgangspunt is betaalbare kwaliteit leveren, welke wordt verzorgd door enthousiaste medewerkers. Wat u ook kiest, wij gaan uiterst professioneel te werk met liefde voor ons vak!

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en gaan graag met u in gesprek.

Algemene bedrijfsinformatie

Bedrijf Striethouldt Catering C.V.
Contactpersonen Lorenz & Marielle Striethouldt
Adres De Noesten 74
Postcode en woonplaats 9431 TG Westerbork
Telefoon 0593-333132
Mobiel Lorenz 06-53772916
Mobiel Mariëlle 06-10907954
E-mail info@cateringuitdrenthe.nl
Website www.cateringuitdrenthe.nl
K.V.K. nummer 54094623
B.T.W. nummer 851158341B01
Rabobank Westerbork NL096 RABO 0369453867


Nieuws

Striethouldt catering vierde op 1 oktober 2017 hun 25 jarig jubileum.

Lees hoe het ooit begon met Lorenz als balen meel sjouwer....Drie nachten vol gas geven (Dagblad van het Noorden)


Op weg naar de TT
,,Als het voorwerk goed gedaan is, loopt het tijdens het festival bijna vanzelf'', zegt Lorenz Striethouldt. Hij kan het weten, want hij is al vanaf zijn veertiende verbonden aan het TT Festival. Het enorme evenement vraagt om veel voorbereiding, maar ze hebben beide genoeg ervaring.


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen