STRIETSMOKER EN BBQ

De StrietSmoker is graag gezien op elk barbecuefeest. Hier kunnen we vlees en visgerechten barbecueën, grillen en roken. Het is een echte eyecatcher en zorgt voor sfeer en beleving. Direct nadat de StrietSmoker op zijn plek staat, plaatsen we de houten buffetbarren, waar we het brood met boters, de sauzen, salades, borden, bestek en servetten op presenteren. De gasten kunnen hier wat opscheppen, waarna ze door onze koks vanachter de bar én direct vanaf de smoker worden bediend.


STRIETSMOKER BORK | € 27,50

(te reserveren vanaf 75 personen)


STRIETSMOKER EXPERIENCE | € 47,50

(te reserveren vanaf 50 personen)


STRIETSMOKER THE BEST | € 57,50

(te reserveren vanaf 50 personen)


Barbecue

(te reserveren vanaf 20 personen per barbecue)

Tip!

In combinatie met uw bestelling; een kok die het vlees grilt, glaswerk, bier tap, partytent, meubilair, servies en koeling bestellen? Of wat dacht u van een ijsmachine naast de barbecue? Het is allemaal mogelijk!

Wij gaan uit van circa 500 gram vlees per persoon.

Alles op een rij

Wij verzorgen een barbecue inclusief een grillbarbecue met gasverbruik. Voor de eindschoonmaak berekenen wij eenmalig 20,00. Kiest u voor gemak dan leveren wij weggooiborden en bestek à 0,65 p.p. Voor porseleinen borden met rvs bestek en eindreiniging berekenen wij 1,00 per persoon, de benodigdheden kunnen dan veegschoon retour.


Wat u ook kiest, wij gaan uiterst professioneel te werk met liefde voor ons vak! Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Of bel 0593 - 33 31 32. Wij staan u graag te woord.


Bekijk hier de prijzenImpressie


Evenementen

RetroPoP

RetroPoP

Emmen

Retropop is een 2-daags festival aan de Grote Rietplas in Emmen (Drenthe). Het festival trekt circa 20.000 bezoekers en neemt je mee op een unieke muzikale reis met bands uit het verleden, via het heden naar de toekomst. Wij verzorgen diverse food concepten op het festivalterrein en lieten 800 VIP gasten smakelijk genieten van een scala aan show cooking proeverijen.


Holland International Bluesfestival Grolloo

Holland International Bluesfestival Grolloo

Grolloo

Holland International Blues Festival vind plaats in Blues Village Grolloo. De bezoekers kunnen gemakkelijk het dorp inlopen en daar het befaamde café Hofsteenge en het Cuby+The Blizzards-museum bezoeken. Een evenement met een keur aan topartiesten. Striethouldt catering heeft de organisatie over alle food concepten van Cuby Burgers tot wraps en salads, van patat tot pasta, van smoothies tot vers fruit, van vis tot poffertjes en meer...


Beesd

Evenement BBB

 

Borrel Bites Business, het netwerkevenement in de tent! Moment van ontmoeten en genieten voor ondernemers. Door live cooking van bijzondere bites, een goed glas wijn, speciaal biertje en passend entertainment show wordt het netwerken en ontspanning in optima forma. Wij maken je avond graag onvergetelijk en bieden arrangementen voor ieder wat wils en voor ieder wat bijzonders!


TT Assen

TT Festival Assen

Assen

Het TT Festival is een jaarlijks gratis toegankelijk vierdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Striethouldt Catering was in 2015, 2016, 2017 partner van het TT Festival in food catering en had de organisatie over diverse food- en taplocaties. Ook dit jaar verzorgen wij meerdere food locaties.

Offerte Aanvragen