Mijn naam is Tim Enting, ik ben als een puber van 15 jaar begonnen met werken bij Striethouldt Catering. Dit was eerst bedoeld als een bijbaantje maar al snel was ik vaak op de Noesten ( waar het bedrijf is gevestigd) te vinden. Ondertussen, na enkele tussenpozen, ben ik
ruim 11 jaar in dienst.
De groep is hecht. Samen maak je dingen mee die je thuis niet snel zal meemaken. Wij staan altijd open voor nieuwe collega’s die we dan ook warm onthalen. De samenwerking met het team, want dat zijn wij met z’n allen, is goed. Samen bereiken we wat we voor ogen hebben.
Na jarenlang kijken hoe Lorenz het heeft gedaan weet je hoe hij het graag ziet. De samenwerking met Lorenz en Mariëlle is een beetje als familie. Professioneel maar niet te formeel, we kunnen elkaar alles zeggen. Dat is belangrijk in deze branche. Je moet niet met vragen of irritaties blijven zitten. De werkzaamheden verschillen per dag, evenement, locatie, weersomstandigheden en seizoen Het werk varieert dagelijks, van het bakken van patat tot de klusjes in en om de loods. Door de jaren heen ben ik met Lorenz en collega’s op vele evenementen door heel het land geweest. Toch kriebelt het mij meer als het op de zaak nog niet naar mijn eigen zin is. Wanneer iedereen zegt dat het allemaal klaar is en op pad wil gaan, blijf ik liever op de zaak om daar de laatste klussen af te maken. Als ik de sleutel van het bedrijf in handen zal hebben? Ik zal de missie/visie van Striethouldt catering aanhouden. Veranderingen zullen niet of nauwelijks aan de orde zijn.
Lorenz en Mariëlle hebben hart voor de zaak, ze werken 7 dagen in de week om alles rond te krijgen. Zijn niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen en durven mee te gaan met de tijd. Met elkaar wordt elk feest ook echt een feestje. Door keihard te werken en samen een hoop lol te hebben, vind ik dat dit bedrijf zich onderscheidt van de rest. Hier kan alles, indien we doen waar we voor staan.
Tim Enting